Thuletræf

 

Thuletræffet i Lundeborg startede i 2002. Det var en ide jeg fik fordi jeg havde hørt om den 12/12 kl. 12 på Hvids Vinstue i København. Det kunne være hyggeligt hvis jeg kunne lave et lignende sommer arrangement,som skulle hedde d. 6/6 men så ville det falde på hverdage og det var ikke så smart, så derfor blev det til lørdagen efter d. 6/6. Men i år bliver det lørdag D. 8/6


Ved hjælp fra Jan Lyngsø fik  vi arrangeret det første.Vi sendte mails til dem vi kendte og de sendte videre til andre, men den der har gjort et stort ben arbejde for at der skulle komme mange thulebønder er Erik DLO. En stor tak til ham og til alle de andre som har gjort det muligt at det er blevet så stor en succes som det er. I år "2008" var vi lidt over 100 personer, men vi manglede Erik. I 2009 var det Bente Holst der overtog al fotograferingen og fik den formidlet ud på Facebook, en stor tak til Bente for det store arbejde som hun fortsat gør for træffet.

 

Det gode ved Thuletræffet her i Lundeborg er, man kan tage sin bedre halvdel med, har man hund eller kat kan det også lade sig gøre, der er rigtig mange der bruger det som en lille hyggelig Weekend, de booker sig i hytter, ferielejligheder eller på camping, nogen kommer også sejlende, her er en skøn lille havn.

 

 

 

 

 

      

Jensens Fisk & Vin
Havnevej 1D
Lundeborg
5874 Hesselager

Tlf. 6228 1929

Mob. 3118 8385
mr.poxy@hotmail.com